november 21, 2014

Prezi cursus

prezi-logo-square

Presenteren met Prezi

Modern en actief  presenteren met een programma anno nu
Als leerkracht zie je je leerlingen met de modernste communicatie- en presentatiemiddelen werken, waarvan jijzelf de mogelijkheden nog niet kent. Prezi is de nieuwe ‘powerpoint’, maar geeft veel meer creatieve mogelijkheden en dynamiek die je uitstekend bij het lesgeven kunt gebruiken. Een Prezi is vloeiend, dynamisch en geeft veel creatieve mogelijkheden. Een Prezi bestaat uit één ‘groot vel papier’ (canvas) waarop je je presentatie maakt. Door in te zoomen op details en uit te zoomen voor overzicht, kan er een dynamische presentatie worden gehouden.
Met Prezi kun je presenteren, mindmappen en online samenwerken. Je gaat tijdens de prezi cursus praktisch aan de slag. Na een halve dag heb je de basis onder de knie. De dagcursus geeft meer ruimte om te oefenen en details te verkennen en besteedt extra aandacht aan het presenteren.
Na deze cursus:
  • kan je een Prezi maken vanuit een template en vanuit een leeg 'canvas'
  • kan je in prezi een opbouw maken op het canvas
  • kan je objecten (bestanden, afbeeldingen, film, PPT), animaties en geluiden invoegen
  • kan je een pad maken en wijzigen
  • kan je zelf 3D-achtergronden invoegen en 3D presenteren
Deze cursus wordt verzorgd als halve dag variant (basics) en als programma voor de hele dag (presentatie technieken en oefening)
"Presentaties maken in prezi zet mij aan tot creativiteit. Het wordt echt mijn verhaal." "Wie denkt aan presenteren, denkt al snel aan powerpoint. Na deze cursus niet meer"
Meer informatie?

Geef een antwoord