april 2, 2014

Abbing en van Well

abbing en van wellMissie van Abbing en van Well:

Workshops, trainingen, ouderavonden en lezingen geven op het gebied van mediavaardigheden en mediawijsheid met als doel om onderwijspersoneel (en leerlingen) mediawijs te maken en te houden.

Philippe Abbing

Ik ben docent scheikunde in Almere. Mijn grote passie voor digitale techniek en innovatie heeft de uitdaging vormgegeven om onderwijs en sociale media (ook digitale media) te ontwikkelen. Er zijn meer oplossingen dan dat er problemen zijn, het is alleen een kwestie van goed zoeken. De opleiding E-commerce A heb ik in 2014 afgerond om zo ook meer aandacht te kunnen besteden aan de vragen die ons regelmatig gesteld worden over de vindbaarheid, reclame maken op internet en de inzet van sociale media om de eigen organisatie op de kaart te zetten.

Katja van Well

Als docent op een SBO school in Enschede is het leuk om digitale media in te zetten bij het onderwijs aan deze specifieke groep. Het verzorgen van sociale media trainingen is voor mij een passie geworden. Als mediacoach (opleiding in 2014 afgerond) merk ik dat er veel vragen leven bij docenten, ouders en leerlingen en schoolleiders over het gebruik van sociale media, en vooral de grenzen van het gebruik. Dat is natuurlijk een interessant onderwerp, vooral om te zoeken naar een werkbare en functionele invulling.  

Geef een antwoord